Αργιαλού φαΐ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ)

Αργιαλού φαΐ

Θα χρειαστούμε: Μία κούπα πλιγούρι, μισή κούπα στραγγιστό γιαούρτι , αλάτι και  νερό.

Για να το φτιάξουμε: Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το πλιγούρι μέχρι να ψηθεί. Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο λίγο στραγγιστό γιαούρτι, το αραιώνουμε με αρκετό κρύο νερό, ανάλογα με το πόσο παχύρευστο ή αραιό θέλουμε να είναι το αργιαλού φαΐ μας, και κατόπιν προσθέτουμε μια ποσότητα από το βρασμένο κρύο πλιγούρι. Τα ανακατεύουμε καλά μ’ ένα κουτάλι προσθέτοντας λίγο αλάτι, ανάλογα με την όρεξή μας, και απολαμβάνουμε την πεντανόστιμη δροσιστική καλοκαιρινή μας σούπα.